Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis ons e-book met 80 insidertips voor Buenos Aires

× Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
× Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)

Over Ons

Natascha Dolkens
Oprichter en gids
In 2003 kwam ik voor het eerst in Buenos Aires, en werd ik gegrepen door deze fascinerende stad. Inmiddels woon ik er al meer dan tien jaar met veel plezier en heb ik er mijn gezin. Sinds 2012 ben ik eigenaar van ontdek Buenos Aires, en werk ik samen met een team van bevlogen gidsen. Mijn doel is om van uw bezoek aan de stad een waardevolle, onvergetelijke ervaring te maken.
Sander Weeda
Gids
In 2008 had ik mijn eerste kennismaking met Buenos Aires: 3 maanden woonde ik bij een Argentijnse familie, leerde Spaans en deed een onderzoek in een sloppenwijk voor mijn studie sociale geografie. Als gids deel ik graag mijn fascinatie voor Buenos Aires. Deze prachtige stad is een interessante mix tussen Europa en Zuid-Amerika, tussen verleden en heden, tussen rijk en arm. Ik hoop dat jullie dit land en deze stad net zo fascinerend zullen vinden als ik. Naast het gidsen geef ik al jaren huiswerkbegeleiding in een grote sloppenwijk in de stad en volg ik een verdiepingsmaster aan de Universidad de Buenos Aires. Daarvoor doe ik onderzoek naar het cultureel erfgoed van de oude cafeetjes van de stad.
Job Grobben
Gids
Ik woon inmiddels meer dan tien jaar met heel veel plezier in Buenos Aires. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de reis- en hotelwereld. Naast het gidswerk run ik een kleine bed&breakfast, bezoek ik Nederlandse gedetineerden en geef ik Nederlandse les aan Argentijnen. Ik maak je graag deelgenoot van mijn passie voor deze bijzondere stad, onder het motto kwaliteit, gezelligheid, en een vriend voor een dag.
Remi Lehmann
Gids
In 2007 kwam ik in Argentiniƫ terecht vanwege een uitwisselingsprogramma van mijn universiteit. Ik werd op slag verliefd op Buenos Aires met haar zinderende ritme, vriendelijke mensen en grote contrasten. Na omzwerving in Venezuela en Nederland ben ik nu terug en deel met genoegen mijn passie voor deze kosmopolitische metropool. Op pad in Buenos Aires probeer ik niet alleen de mooiste stukjes van deze bruisende stad te laten zien, maar maak ik jullie ook deelgenoot van mijn dagelijks leven en geef ik daarnaast een kijkje achter de schermen van het nieuws: ik werk namelijk als correspondent voor verschillende media uit binnen- en buitenland. Hopelijk kom je dan tot dezelfde conclusie als ik: Buenos Aires is nog veel boeiender dan de reisgidsen beweren!
Peter Schouten
Gids
Buenos Aires is een fantastische stad. Er gebeurt zoveel op cultureel en culinair gebied. Het lijkt wel alsof er 30 in plaats van 24 uur in een dag zitten. Het gaat maar door. Ik kijk nog elke dag mijn ogen uit als ik door de straten van Buenos Aires fiets. Ik werk hier onder meer als freelance correspondent. De verhalen liggen hier echt voor het oprapen. Daarom vind ik het ook zo leuk om fietstours te doen en mijn verhalen te delen. Ik neem je heel graag mee in mijn enthousiasme en liefde voor deze bruisende wereldstad!
Janneke Lootens
Gids
Toen ik in 2013 op vakantie was in Buenos Aires, maakte de stad een diepe indruk op me. Het lawaai van het verkeer, het rustige tempo van het leven van de mensen hier, de melancholie van de tango, de laagstaande zon aan het einde van de middag, het liet me niet los. Een jaar later kwam ik terug, bleef een paar maanden en zo herhaalde ik dat elk jaar. Nu ga ik niet meer terug naar Nederland en woon ik definitief hier. Ik geef Nederlandse les en ik schrijf eindelijk het boek waar ik in Nederland niet aan toe kwam. En daarnaast leid ik je met veel plezier langs de plekken die mij jaren geleden al meteen grepen.