× Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
× Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)

Over Ons

Natascha Dolkens
Oprichter en gids
In 2003 kwam ik voor het eerst in Buenos Aires, en werd ik gegrepen door deze fascinerende stad. Inmiddels woon ik er al meer dan tien jaar met veel plezier en heb ik er mijn gezin. Sinds 2012 ben ik eigenaar van ontdek Buenos Aires, en werk ik samen met een team van bevlogen gidsen. Mijn doel is om van uw bezoek aan de stad een waardevolle, onvergetelijke ervaring te maken.
Sander Weeda
Gids
In 2008 had ik mijn eerste kennismaking met Buenos Aires: 3 maanden woonde ik bij een Argentijnse familie, leerde Spaans en deed een onderzoek in een sloppenwijk voor mijn studie sociale geografie. Als gids deel ik graag mijn fascinatie voor Buenos Aires. Deze prachtige stad is een interessante mix tussen Europa en Zuid-Amerika, tussen verleden en heden, tussen rijk en arm. Ik hoop dat jullie dit land en deze stad net zo fascinerend zullen vinden als ik. Naast het gidsen geef ik al jaren huiswerkbegeleiding in een grote sloppenwijk in de stad en volg ik een verdiepingsmaster aan de Universidad de Buenos Aires. Daarvoor doe ik onderzoek naar het cultureel erfgoed van de oude cafeetjes van de stad.
Job Grobben
Gids
Ik woon inmiddels meer dan tien jaar met heel veel plezier in Buenos Aires. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de reis- en hotelwereld. Naast het gidswerk run ik een kleine bed&breakfast, bezoek ik Nederlandse gedetineerden en geef ik Nederlandse les aan Argentijnen. Ik maak je graag deelgenoot van mijn passie voor deze bijzondere stad, onder het motto kwaliteit, gezelligheid, en een vriend voor een dag.
Remi Lehmann
Gids
In 2007 kwam ik in Argentiniƫ terecht vanwege een uitwisselingsprogramma van mijn universiteit. Ik werd op slag verliefd op Buenos Aires met haar zinderende ritme, vriendelijke mensen en grote contrasten. Na omzwerving in Venezuela en Nederland ben ik nu terug en deel met genoegen mijn passie voor deze kosmopolitische metropool. Op pad in Buenos Aires probeer ik niet alleen de mooiste stukjes van deze bruisende stad te laten zien, maar maak ik jullie ook deelgenoot van mijn dagelijks leven en geef ik daarnaast een kijkje achter de schermen van het nieuws: ik werk namelijk als correspondent voor verschillende media uit binnen- en buitenland. Hopelijk kom je dan tot dezelfde conclusie als ik: Buenos Aires is nog veel boeiender dan de reisgidsen beweren!