Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis ons e-book met 80 insidertips voor Buenos Aires

Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)
kennis
kennis
kennis

Kennismakingstour per auto

Voor de eerste indrukken van deze metropool

Met deze (eerste) kennismakingstour laten we je de belangrijkste bezienswaardigheden van Buenos Aires zien. Deze stad is grotendeels ontworpen door Europeanen die massaal eind 19e en begin 20ste eeuw naar Argentiniƫ kwamen. Je merkt het al meteen als we door de stad rijden, brede boulevards, prachtige herenhuizen, grote pleinen met bombastische monumenten en veel stadspaleizen. Niet alleen Parijs, maar ook andere Europese hoofdsteden stonden model. In een halve dag geven we je een introductie in de stad, waarna je een aanvullende (fiets)tour kunt doen, of zelf op ontdekkingstocht kunt gaan. Voor deze tour word je afgehaald bij het hotel, en we zetten je er na afloop desgewenst weer af.

+ info

We laten u de belangrijkste plekken van de stad zien. Plaza de Mayo (het plein van de dwaze moeders), Plaza del Congreso met het opvallende congresgebouw en de breedste avenida ter wereld 9 de Julio met zijn enorme obelisk. Maar ook het mooiste plein van de stad, San Martin en zijn stadspaleizen en natuurlijk ook het nieuwe Buenos Aires: Puerto Madero met zijn tientallen restaurants, terrassen en futuristische gebouwen. We gaan naar de oudste wijken, San Telmo en La Boca (dé volkswijk waar de tango is ontstaan) en zijn kleurrijke straatjes. De kennismakingsroute wordt afgesloten in het Parijs van Buenos Aires: de wijk Recoleta met zijn brede boulevards, ambassades en stadspaleizen.

Tijdens de tour is er voldoende gelegenheid om rond te lopen en foto’s te maken, en we drinken koffie op een van de mooie terrassen die deze chique wijk rijk is.

MEETING POINT
We halen u op bij het hotel

TIJDSDUUR
3,5 uur inclusief een koffiepauze

TARIEF
€ 95,- p.p. bij 2 personen 
€ 75,- p.p. bij 3-4 personen
Groepen: prijs op aanvraag

INCLUSIEF
Prive vervoer per auto of minibus met chauffeur

EXCLUSIEF
Consumpties tijdens de koffiepauze