Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis ons e-book met 80 insidertips voor Buenos Aires

Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)
online-tour-1
online-tour-2
online-tour-3
online-tour-4
online-tour-5
online-tour-6

Online Tour Buenos Aires

Geniet vanuit je huis van een tour langs de mooiste wijken van de stad, met live uitleg van een Nederlandse gids

Dit is een live tour door Buenos Aires en webinar ineen. De gids vertelt live, aan de hand van eigen unieke beelden en filmpjes, over de indrukwekkende geschiedenis van de stad, de leukste wijken, de beste plekken om te verblijven, en nog veel meer.

+ info

We nemen u aan de hand van speciaal voor deze tour ontwikkeld beeldmateriaal mee naar het historische Plaza de Mayo, waar we het indrukwekkende verhaal van de Moeders van Plaza de Mayo vertellen. U ziet het balkon waar Evita heeft gestaan en de historische gebouwen die het plein omringen.

Vervolgens gaan we naar de kleurrijke en pittoreske havenwijk La Boca, met natuurlijk mooie beelden van het stadion van Boca Juniors. Ook de wijk Recoleta, waar koningin Maxima opgroeide ontbreekt niet in deze tour. We nemen een kijkje in ‘haar’ straat en nemen u mee langs de elegante straten en pleinen van deze wijk.

We vervolgen de tour met  de begraafplaats van Recoleta, een van de mooiste ter wereld, en vertellen het boeiende en bizarre verhaal van Evita, die hier haar laatste rustplaats gekregen heeft.

Naast het speciaal voor deze tour gemaakte beeldmateriaal maken we gebruik van veel dronebeelden, die u een adembenemend zicht geven op deze prachtige stad vanuit de lucht.

We eindigen deze tour met een live Q&A, waarin de gids uitgebreid de tijd neemt om al uw vragen te beantwoorden. Op het moment van gedag zeggen zult u volledig zijn voorbereid voor een ‘real life’ beleving in deze prachtige stad. En omdat u hoogstwaarschijnlijk niet alleen voor een citytrip zo’n lange reis zult maken geeft de gids u ook tips voor een aantal reisbureaus met toegewijde reisagenten die het land door en door kennen, en een prachtige reis op maat voor u kunnen samenstellen.


Let op Een boeking is voor een huishouden. Als er meer mensen in huis de tour willen volgen hoeft er maar een keer betaald te worden.