Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)
groene-fiets-1
groene-fiets-2
groene-fiets-3
groene-fiets-4
groene-fiets-5
groene-fiets-6

Buenos Aires Deluxe Fietstour

Een ontspannen fietstocht door het lommerrijke gedeelte van de stad

Een fietstour door Buenos Aires is een geweldige manier om de stad te leren kennen. Op de fiets maak je deel uit van de stad. Fietsen wordt ook hier steeds meer gestimuleerd, en de afgelopen jaren zijn er tientallen kilometers aan fietspaden aangelegd. Wij hebben in deze drukke stad, routes uitgezocht die makkelijk met de fiets te berijden zijn. Op de belangrijkste plekken stoppen we om wat rond te wandelen. Daarbij vertellen we je over de geschiedenis en de architectuur met leuke anekdotes. Je krijgt alle gelegenheid om te fotograferen en we doen het op een relaxte manier, zodat je alles rustig kunt bekijken tijdens het fietsen.

Meeting point

+ info

Wist je dat Buenos Aires een van de groenste steden van Zuid-Amerika is? De stad heeft prachtige parken, pleinen vol met exotische bomen en in vrijwel alle straten is veel groen. Er is zelfs een natuurreservaat. Deze fietstour gaat dan ook grotendeels door twee van de mooiste wijken, Recoleta en Palermo. We bezoeken niet alleen het grootste park van de stad met de mooiste rozentuin van Zuid-Amerika, maar ook een aantal andere parken vol met beeldhouwwerken. De fietstour is zo uitgestippeld dat we door de fraaie, elegante straten en pleinen van deze wijken gaan. We fietsen onder andere door de wijk Recoleta, waar Koningin Máxima is geboren en opgegroeid. We vertellen over de geschiedenis en komen langs imposante stadspaleizen. Deze fietstour is een combinatie van groen, cultuur en architectuur. De tour eindigt bij de mooiste en grootste begraafplaats van Zuid-Amerika in de wijk Recoleta, waar we onder andere het graf van Evita Perón gaan bekijken.

Het vertrekpunt is net zoals voor de Highlights fietstour op het sierlijkste plein van de stad, het lommerrijke Plaza San Martin. Meer dan 30 verschillende boomsoorten sieren dit plein en rondom staan enorme stadspaleizen en de eerste wolkenkrabber van Zuid-Amerika.

Deze tours zijn altijd met kleine groepen, en alleen met Nederlandstalige fietsers. Mocht je interesse hebben in een exclusieve prive tour dan verzorgen wij dat graag voor je.

MEETING POINT
Plaza San Martin, naast het standbeeld van generaal San Martin te paard. (Metrolijn C, station gral. San Martin). Hier wacht de gids je op

TIJDSDUUR
4 uur inclusief een koffiepauze

TARIEF
€ 47,5,- p.p. bij 2 personen
€ 37,5,- p.p. vanaf 3 personen
Grote groepen: prijs op aanvraag
Exclusieve prive tour: € 85 p.p.

INCLUSIEF
Fietshuur, een flesje water en indien gewenst een fietshelm

EXCLUSIEF
Consumpties tijdens de koffiepauze

RESERVEREN
Je kunt het reserveringsformulier invullen, of via whatsapp of telefonisch reserveren op: +54 911 3314-4506 

 

NB: Fietsen door een grote stad kent net als in Nederland risico’s. Als je aan de fietstour meedoet, is dat geheel voor eigen risico. Zorg er daarom s.v.p. voor dat je een goede verzekering hebt afgesloten, voordat je met ons op de fiets stapt. Je bent niet verzekerd via het fietsverhuurbedrijf of via ons, als we met de fietstour beginnen.