Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis ons e-book met 80 insidertips voor Buenos Aires

Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)
maxima-1
maxima-2
maxima-3

Maxima Tour

Een ‘royal tour’ door het Buenos Aires van koningin Maxima

De Máxima route gaat grotendeels door de wijk waar koningin Máxima is geboren en opgegroeid, Recoleta, niet ver van het centrum. We laten je graag zien waar de koningin haar jeugd heeft doorgebracht. Als je hier loopt, zie je meteen wat er met de uitdrukking: ‘Buenos Aires het Parijs van Zuid-Amerika’, wordt bedoeld.

+ info

In deze wijk staan prachtige stadspaleizen, grote appartementengebouwen, brede boulevards en er is veel groen. Je vindt er bekende mode- en designwinkels, kunstgalerieën, stijlvolle restaurants en exclusieve hotels. Met deze route krijg je een goede indruk van de ruime, smaakvolle buurt waarin Máxima is opgegroeid.

De route gaat niet alleen langs alle mooie stadspaleizen, zoals Palacio Noel, de Braziliaanse ambassade en Duhau, maar ook naar Patio Bullrich. Een fraaie winkelgalerij met de meest exclusieve winkels, waar ook regelmatig Máxima wordt gesignaleerd als ze in de stad is. Een ontmoetingsplaats voor de happy few.

De route eindigt bij de mooiste begraafplaats van Zuid-Amerika, Cementerio de la Recoleta. Net een dorp met al zijn kleine straatjes en enorme pompeuze graftombes. Hier liggen alle beroemdheden van Argentinië, zoals generaals, presidenten en schrijvers, maar ook Evita Perón. Niet voor niets wordt deze begraafplaats een van de mooiste bezienswaardigheden van Buenos Aires genoemd! Deze tour wordt deels lopend en deels met de auto uitgevoerd.

MEETING POINT
We halen je op bij het hotel en zetten je daar desgewenst ook weer af 

TIJDSDUUR
4 uur inclusief een koffiepauze 

TARIEF 
€ 85,- p.p. bij 2 personen 
€ 65,- p.p. 3-9 personen 
Vanaf 10 personen: prijs op aanvraag

INCLUSIEF
Vervoer per auto of minibus met chauffeur 

EXCLUSIEF
Consumpties tijdens de koffiepauze