Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)
totaal-1
totaal-2
totaal-3
totaal-4
totaal-5
totaal-1-d
totaal-2-d
totaal-3-d
totaal-4-d
totaal-5-d

Full Day Buenos Aires Tour per auto

Alle hoogtepunten van de stad in een ontspannen dag

Met deze dagtour leer je de stad goed kennen en maak je kennis met de mooiste, leukste en belangrijkste wijken. Halverwege de dag nemen we de tijd voor een lunch op een bijzondere plek. Het grote voordeel van deze volledig dagtour is dat je uitgebreid de tijd krijgt om de stad in je op te nemen. Voor deze tour word je afgehaald bij het hotel, en we zetten je er na afloop desgewenst weer af.

+ info

We bezoeken het centrum met het Plaza de Mayo (bekend vanwege Evita, de Dwaze Moeders etc) en de oude volkswijken met hun interessante historie en pittoreske huisjes (San Telmo en La Boca). We gaan naar het mooiste plein van de stad met rondom enorme stadspaleizen en exotische bomen, waar we je enkele leuke anekdotes zullen vertellen. We hebben de tijd om rond te wandelen, zodat je rustig kunt fotograferen en we je meer kunnen vertellen over de omgeving. Daarnaast bezoeken we Puerto Madero, de nieuwe moderne woon/werk- en uitgaanswijk van de stad, met zijn futuristische bouwwerken.

Na de lunch gaan we naar het aristocratische deel (Recoleta en Palermo), waar je goed kunt zien waarom de stad ‘het Parijs van Zuid-Amerika' wordt genoemd en ooit tot de rijkste steden ter wereld behoorde. Recoleta, de buurt waar koningin Máxima is opgegroeid, heeft veel groen, brede lanen, mooie huizen en enorme stadspaleizen. Vervolgens rijden we naar Palermo Viejo, de wijk waar hip Buenos Aires komt om te shoppen en uit te gaan. Ook bezoeken we het grootste park van de stad, met de prachtige rozentuin. Ook in dit tweede deel nemen we de tijd om te wandelen. De tour eindigt met een rondleiding op de beroemdste begraafplaats, 'El cementerio de la Recoleta'. De grootste van Zuid-Amerika. Hier ligt o.a. Evita Perón begraven, maar ook vele grote Argentijnse helden.

MEETING POINT
We halen je op bij het hotel

TIJDSDUUR
6 uur inclusief een koffiepauze en lunchpauze

TARIEF 
€110,- p.p. bij 2 personen 
€ 90,- p.p. bij 3-9 personen
Vanaf 10 personen: prijs op aanvraag


INCLUSIEF
Prive vervoer per auto of minibus met chauffeur

EXCLUSIEF
Consumpties tijdens de koffie- en lunchpauze 

RESERVEREN
U kunt het reserveringsformulier invullen, of via whatsapp of telefonisch reserveren op: +54 911 3314-4506